CNC obradni centri

Kompanija Haitian Precision Machinery Co.,Ld. (http://haitianprecision.com/en/) je član HAITIAN GRUPE, koja u sastavu ima pet kompanija sa pet različitih linija proizvodnji; mašine za brizganje plastike, CNC alatne mašine, mašine za livenje metala pod pritiskom, servo motori i pogonske grupe i oprema za automatizaciju.

Haitian Precision Machinery Co.,Ld. je osnovana 2002.god.  i trenutno ima preko 1900 zaposlenih, fabrike u gradovima Ningbo Dagang, Ningbo Yanshan i Dalian, sa preko 350.000m2  proizvodnih hala. Godišnja proizvodnja kompanije je preko 5000 CNC alatnih mašina pod brendom HISION. Na ovom linku možete pogledati prezentaciju kompanije HAITIAN PRECISION-202106-SR.pdf

Pored značajnog prisustva na azijskom tržištu, mašine HISION se vrlo uspešno prodaju i na svetskim tržištima, uključujući i evropsko. Naš najveći kupac u Srbiji trenutno je kompanija Minth Loznica koja u svojim pogonima ima preko 25 HISION CNC mašina na kojima obrađuje zahtevne pozicije za auto-industriju.

Za sve svoje kupce Haitian Precision je osigurao pouzdanu i efikasnu servisnu i svu ostalu tehničku poršku, preko mreže ovlašćenih distributera i servisera. Pored predstavništva u Srbiji, na raspolaganju je i veliki servisno-logistički centar u Turskoj, gde se nalazi lager mašina, rezervnih delova kao i tim inženjera za tehničku podršku. 

HISION CNC obradni centri odlikuju se izuzetno robusnom konstrukcijom koja garantuje visoku preciznost i stabilnost obrade, kao i patentiranim modelima build-in električnih vretena sa velikim brojem obrtaja i širokim spektrom primena. U ponudi su različite serije mašina i za serijsku proizvodnju i za specijalne namene i alatničarstvo, kao i 4-osni i 5-osni obradni centri. 

USKORO: CNC mašine HISION Made in Srbija!

HAITIAN GRUPA je investirala značajna sredstva u Srbiji. Kupljeno je 35ha zemljišta, osnovana firma Haitian Serbia d.o.o. Ruma i u prvoj polovini 2023.god. počinje izgradnja fabrika sa ukupno 103.000m2 proizvodnih hala.

Kompletnu vest pogledajte ovde https://haitiangermany.com/en/haitian-international-plans-production-sit...

Glavni proizvodni program ove fabrike biće mašine za brizganje plastike i CNC alatne mašine, sa ciljnom proizvodnjom od 2.500 setova godišnje. Početak proizvodnje u Srbiji planira se za 2025.god.

 

PROIZVODNI PROGRAM: 

1. Vertikalni obradni centri 

Preuzmite katalog: 1. V180_VMC_CFV Brzi vertikalni obradni centri.pdf

 

2. Portalni obradni centri

Preuzmite katalog: 2. GUIIPlus_GUeIIPlus_MOUS II_MOUP_BEL_BFL_CHM Portalni obradni centri.pdf

Preuzmite katalog: 3. GLU_GRU_GNU Veliki portalni VOC.pdf

 

3. Horizontalni obradni centri


Preuzmite katalog: 4. Horizontalni obradni centri.pdf

 

4. CNC Strugovi

Preuzmite katalog: 5. CNC strugovi.pdf