Jupiter
Jupiter
Jupiter

JUPITER serija


JUPITER serija energetski efikasnih mašina za brizganje sa dve kalupne ploče na tržištu se prvi put pojavila 2007.godine. Patentirana HAITIAN-ova ’MARS tehnologija’, servo pogon za uštedu energije, primenjena je i na ovoj seriji mašina.
S obzirom na specifičnosti proizvodnje za koju je JUPITER specijalizovan (proizvodi sa dužim vremenom hlađenja), uštede energije su ogromne i idu i do 80%.

Pored uštede energije, JUPITER donosi i patentiran sistem zatvaranja i bravljenja kalupa kao i inovativni sistem vođenja kalupne ploče, koji omogućavaju ujednačen prenos sile i stabilan rad uz veću krutost sistema i impresivne performanse.
Zahvaljujući novom dizajnu, JUPITER zauzima čak 30% manje radnog prostora u odnosu na mašine sa tri kalupne ploče. JUPITER je idealno rešenje kod brizganja delova za autoindustriju, kontejnera, paleta, gajbi, gabaritne ambalaže i sličnih proizvoda.

Najveća HAITIAN brizgalica u Evropi trenutno je JUPITER JU40000II/8800, puštena u rad sredinom 2017. godine u Inđiji, Srbija. Celu vest pročitajte na sledećem linku.

Od svog pojavljivanja dizajn JUPITER serije je više puta unapređivan, tako da je trenutno aktuelna treća generacija ovih mašina.