O kompaniji HAITIAN

Kompanija HAITIAN (www.haitian.com) osnovana je pre više od 50 godina u gradu Ningbo u Kini.

Od samog početka HAITIAN je veliku pažnju posvetio razvoju inovativnih, energetski efikasnih tehnologija zbog čega se brzo izdvojio od drugih proizvođača.

HAITIAN je prvi uključio pogon za uštedu energije u standardnu opremu mašina, a istovremeno zadržao pristupačne cene i time učvrstio svoju strategiju uspeha koju sledi od početka: najbolji odnos cene i kvaliteta.

HAITIAN danas zauzima lidersku poziciju u oblasti energetski efikasnih tehnologija, poseduje čak 4 patenta iz te oblasti, a svi elementi štedljivog pogona isključivo se proizvode u HAITIAN-u kao kompaktan sistem, ne kao skup elemenata različitih proizvođača.

Zajedno sa kolegama iz Nemačke HAITIAN 2005. godine osniva kompaniju ZHAFIR, posvećenu razvoju električnih i hibridnih mašina za brizganje plastike.

Time je proširen rang mašina koje HAITIAN nudi kako bi se odgovorilo na sve zahteve rastućeg tržišta: od jednostavnih proizvoda široke namene do najzahtevnijih tehničkih artikala i ambalaže. 

Danas HAITIAN važi za najvećeg proizvođača mašina za brizganje plastike na svetu, sa godišnjom proizvodnjom preko 35.000 mašina, ukupno 9 fabrika u Kini sa površinom preko milion m2 i još 9 velikih logističkih centara širom sveta (Evropa -Nemačka, Severna Amerika, Meksiko, Brazil, Tajland, Indija, Turska itd)

Haitian logo
Energetski efikasne hidraulične mašine za brizganje plastike

MARS GOLDEN
Energetski efikasne mašine od 860 do 10000 kN
Mars II series
Serija MARS
Energetski efikasne mašine od 600 do 10000 kN
Jupiter II series
Serija JUPITER
Energetski efikasne mašine sa dve kalupne ploče od 4500 do 40000 kN
Serija Iapetus
Serija IAPETUS
Energetski efikasne višekomponentne mašine 
Zhafir logo
Električne i hibridne mašine za brizganje plastike
Venus II series
Serija VENUS
Potpuno električne mašine od 400 do 10000 kN
Zeres series
Serija ZERES
Hibridne mašine od 400 do 13800 kN
  
Serija JENIUS
Hibridne mašine sa dve kalupne ploče

 

HAITIAN U EVROPI

 

 

 

Posebnu  pažnju HAITIAN posvećuje evropskom tržištu, kao tehnički najrazvijenijem i najzahtevnijem. HAITIAN raspolaže mrežom komercijalnih i servisnih zastupnika u svim evropskim zemljama i poseduje veliki proizvodni i logistički centar Haitian International Germany u Nemačkoj (www.haitiangermany.com).

Preuzmite katalog: