Isporuka opreme za preradu plastike (mašine za brizganje, duvaljke, roboti, prateća oprema)
Montaža i puštanje u rad na lokaciji kupca
Obuke prilagođene potrebama kupaca
Uvek dostupan servis i tehnička podrška
Centrala u Bačkoj Palanci, 650 m2 skladišnog prostora + 750 m2 showroom i prostor za obuke

Dobrodošli!

Firma Plastma je osnovana 2002. godine u Bačkoj Palanci. Naša prvobitna ideja je bila da se bavimo samo servisiranjem mašina za brizganje, s obzirom na naše dugogodišnje iskustvo u toj oblasti. Međutim, zbog velikog uspeha i potražnje mašina za brizganje HAITIAN kod nas, kao i ostvarene bliske saradnje sa HAITIAN-om, postajemo i njihov zvanični zastupnik za Srbiju, Hrvatsku, BiH i Makedoniju. Uskoro ostvarujemo saradnju i sa kompanijom SHINI, jednim od najvećih svetskih proizvođača pomoćne opreme i time upotpunjujemo svoju ponudu.

Danas smo zastupnici kompanija HAITIAN (mašine za brizganje plastike, www.haitian.com, www.zhafir.com ), SHINI (pomoćna oprema za preradu plastike, www.shini.com), TAYU (vertikalne mašine za brizganje plastike, www.tayu.cn) i TONGDA (ekstruzione duvaljke, www.tongdamachine.com).

Za nas je podrška kupcu najznačajniji aspekt našeg poslovanja. S obzirom da smo počeli kao servis mašina za brizganje, znamo kolika je važnost kvalitetnog, brzog i uvek dostupnog servisa, tako da je za nas glavni fokus na servisu i tehničkoj podršci.

Posedujemo sopstveni tim servisera koji rade samo kod nas i našim klijentima su na raspolaganju 24h dnevno. Naši serviseri su različitih obrazovnih profila, redovno se obučavaju kod naših partnera u Kini i Nemačkoj, a poseduju i dugogodišnje iskustvo iz prakse.  Pored redovnih servisa i konsultacija, za naše klijente organizujemo i stručne obuke prilagođene njihovim konkretnim potrebama. Raspolažemo lagerom rezervnih delova vrednosti preko 50.000 eur kako bismo što brže odgovorili na potrebe naših kupaca. 

Do sada smo našim kupcima na ex-Yu teritoriji isporučili preko 1.000 mašina za brizganje HAITIAN. Naši najveći kupci su Peštan Aranđelovac (preko 100 HAITIAN mašina), Plastik Gogić Inđija (najveći HAITIAN u Evropi- JUPITER II od 4000 t), Greiner i JP packaging PazovaVorwerk Autotec Preljina, Xingyu Lightning Niš, Draexlmeier Kavadarci, SMP (Motherson) Ćuprija, DW Reusables Karlovac/Hum na Sutli , Magna Struga, Jokey BG Nova Pazova, Vargon Rijeka  i mnogi drugi.

Ovde pogledajte prezentaciju naše kompanije Prezentacija PlastMa

Naše Opšte uslove prodaje preuzmite OVDE.