Čileri ITECH

ITECH čileri

Zastupnik smo kompanije ITECH, jednog od najvećih turskih proizvođača industrijske rashladne opreme sa preko 40 godina iskustva u projektovanju i izradi rashladnih sistema.

Prezentaciju kompanije možete pogledati ovde https://aytekchillers.com/en/default.asp 

ITECH je jedan od najvećih proizvođača rashladne opreme u Turskoj, sa preko 10.000 m2 fabričkog prostora, 42 agenata širom sveta i do sada isporučenih preko 10.000 rashladnih jedinica. 

Kompanija nudi specijalizovane čilere za različite industrije i različite primene, od hlađenja vretena kod CNC obradnih centara, opreme za lasersko sečenje, laboratorijske opreme, specijalnih čilera za primene u ekstruziji, termoformiranju, građevinskoj industriji, pa do FREE COOLING sistema koji ostvariju velike uštede energije.

U uređaje se ugrađuju komponente najpoznatijih svetskih proizvođača kao što su Danfoss, WTK, Johnson i dr. Oprema se odlikuje visokom energetskom efikasnosšći i sertificirana je ISO 9001 sertifikatom izvrsnosti. 

Sredinom 2022. kompanija ITECH je ostvarila zajednično ulaganje sa nemačkoj kompanijom KELVIPLAST https://www.kelviplast.com/ kako bi ponudila kompletnu uslugu od projektovanja do isporuke najkompleksnijih rešenja u oblasti industrijskog temperiranja i hlađenja.

Na lageru u Bačkoj Palanci raspolažemo čilerima od 10 do 25 kW rashladnog kapaciteta serije NOVATECH.

ITECH čileri