Transporteri (usisavači) granulata

SAL jednodelni transporter granulata

- Efikasnost: kontinuiran i automatizovan transport granulata, jednostavno rukovanje, alarm za nedostatak materijala, kapaciteti od 200 do 300 kg/h
- Dug radni vek:  filteri za prašinu, funkcija automatskog čišćenja sita, unutrašnjost koša od nerđajućeg čelika
- Prilagodljivost: montiranje na sušaru, prijemni koš ili direkno na ulazno grlo mašine, 6 modela u ponudi
- Kratki rokovi isporuke: NA LAGERU

Preuzmite katalog: Automatski transporter granulata SAL sr.pdf


SAL-U jednodelni transporter granulata

- Efikasnost: kontinuiran i automatizovan transport granulata, odvojivi kontrolni panel za još jednostavnije rukovanje, 
alarm za nedostatak materijala
- Dug radni vek:  filteri za prašinu, funkcija automatskog čišćenja sita, kompletno izrađeni od nerđajućeg čelika
- Prilagodljivost: montiranje na sušaru, prijemni koš ili direkno na ulazno grlo mašine, 10 modela u ponudi kapaciteta od 30 do 400 kg/h, širok spektar dodatnih opcija
Kratki rokovi isporuke: NA LAGERU

 

Preuzmite katalog:SAL-U.pdf

 

SAL-G dvodelni transporter granulata

Sastoje se od pogonskog dela sa upravljačkim panelom i odvojenog prijemnog koša koji se montira direktno na mašinu ili sušaru. Uglavnom služe za transport granulata na veće daljine. SAL-700G ima monofazni elektromotor, a SAL-800G trofazni. Serija SAL-900G/900G2 se koristi za snabdevanje dva odvojena potrošača. Kapacitet transporta za ovu seriju kreće se od 300 do 700 kg/h.

Preuzmite katalog: Dvodelni transporteri granulata SAL-G.pdf


SAL-UG vakuum transporter granulata

Opremljeni su jačim pogonskim elektromotorima, poseduju veči kapacitet transporta i služe za transport materijala na veće udaljenosti (do 100m). Dostupne su i izvedbe za transport praškastih materijala, kao i posebni filteri i dodatna oprema kod transporta regranulata zasićenog prašinom. Serija se sastoji od više modela opremljenih vakuum duvaljkama snage od 1 do 20 KS, sa kapacitetima transporta od 300 do 2000 kg/h. Kapacitet transporta je obrnuto proporcionalan udaljenosti, tako da se kod kraćih rastojanja postižu kapaciteti veći od 2500 kg/h.

Preuzmite katalog:Separate-vacuum Hopper Loaders - SAL-UG.pdf


SAL-UG 122/124 višestanični transporter granulata

Ovi modeli transportera granulata opremljeni su duvaljkama visokog pritiska i do četiri prijemna koša SHR-U-S. Namenjeni su za transport granulata na velike udaljenosti i za snabdevanje dva ili četiri potrošača istovremeno. Mogu se koristiti uz različite modele sušara i dozatora.

Preuzmite katalog: Multi-station-Hopper-Loaders-SAL-UG122124.pdf


VL venturi transporter

Venturi transporteri za transport granulata koriste struju komprimovanog vazduha. Pritisak vazduha se kreće oko 5-6 bar. Imaju primenu pri transportu malih količina materijala, npr. transport masterbača u spremnik dozatora.

Preuzmite katalog:VL.pdf


  SRV transporter praškastih materijala

SRV transporter je namenjen za vrlo precizan transport praškastih materijala. Posebno je pogodan za primenu u okviru pneumatskog sistema za transport pri različitim uslovima transporta i različitim pritiscima.

Preuzmite katalog: Rotary Valve - SRV.pdf