Novo u našoj ponudi: CNC obradni centri HISION

03 2023

Postali smo zvanični zastupnik i distributer kompanije HAITIAN PRECISION za tržište Srbije, Makedonije, BiH i Hrvatske http://haitianprecision.com/en/ Kompanija Haitian Precision Machinery osnovana je 2002. godine u sastavu HAITIAN grupacije. Kompanija se bavi razvojem i proizvodnjom CNC alatnih mašina, a trenutno raspolaže sa preko 1.900 zaposlenih, nekoliko proizvodnih fabrika na preko 350.000m2, kao i godišnjom proizvodnjom preko 5.000 CNC alatnih mašina pod brendom HISION.


HISION obradni centri odlikuju se izuzetno robusnom konstrukcijom koja garantuje visoku preciznost i stabilnost obrade, kao i patentiranim modelima build-in električnih vretena sa velikim brojem obrtaja i širokim spektrom primena. U ponudi su različite serije mašina i za serijsku proizvodnju i za specijalne namene i alatničarstvo, kao i 4-osni i 5-osni obradni centri. 
Naš najveći kupac u Srbiji trenutno je kompanija Minth Loznica koja u svojim pogonima ima preko 25 HISION mašina na kojima obrađuje zahtevne pozicije za auto-industriju. Pored toga, HISION obradne centre moći ćete da vidite u Vrnjačkoj Banji, Valjevu i Skoplju, kao i u našem šourumu u Bačkoj Palanci.  
Za sve svoje kupce osigurali smo pouzdanu i efikasnu servisnu i tehničku podršku. Pored našeg servisnog tima i podrške iz centrale u Kini, na raspolaganju nam je i veliki servisno-logistički centar u Turskoj, gde se nalazi lager mašina, rezervnih delova kao i tim inženjera za tehničku podršku.

Pogledajte našu ponudu na linku https://masine-za-brizganje.rs/content/cnc-obradni-centri


USKORO: CNC mašine HISION Made in Srbija!
HAITIAN GRUPA je investirala značajna sredstva u Srbiji. Kupljeno je 35ha zemljišta, osnovana firma Haitian Serbia d.o.o. Ruma i u prvoj polovini 2023.god. počinje izgradnja fabrika sa ukupno 103.000m2 proizvodnih hala.
Glavni proizvodni program ove fabrike biće mašine za brizganje plastike i CNC alatne mašine, sa ciljnom proizvodnjom od 2.500 setova godišnje. Početak proizvodnje u Srbiji planira se za 2025.god.