Izuzetno uspešan početak 2015. godine za Plastmu

09 2015

Ako se po početku godina poznaje, ovo bi trebala biti izuzetno uspešna godina za Plastmu. Za nepuna dva meseca, isporučili smo 5 mašina našim novim kupcima, firmama Feman iz Jagodine (www.feman.rs), Dm Niveta iz Bačkog Brestovca (www.dmniveta.com), Interfast iz Beograda (www.interfast.rs ) i Zorex Trade iz Banja Luke.

O pouzdanosti i kvalitetu naših usluga govori i to da su nam naši dosadašnji kupci ponovo ukazali poverenje, tako da smo u istom periodu ugovorili isporuku još 5 mašina sa firmama Brodplast iz Slavonskog Broda (www.brodplast.com), Frezal iz Rume (www.frezal.rs), MNG Plastik Gogić iz Inđije (www.plastikgogic.rs), EZ Kaćuni iz Busovače (www.tisal.ba). Posebno smo ponosni na činjenicu da se među ugovorenim mašinama nalazi potpuno električna brizgalica iz serije Venus- VE1200II, kao i servo hidraulična brizgalica Jupiter, model JU16000II.

Pored njih, poverenje su nam ukazali i novi kupci- firma NVM Uroš iz Nove Pazove (www.uros-nvm.com) i Maktois iz Makedonije. Takođe, uspeli smo da kompletiramo svoj lager Haitian mašina, odmah spremnih za isporuku, a koji možete videti na našem sajtu u odeljku AKCIJE.