Akcije

LAGER pomoćne opreme SHINI

Kompanija SHINI je prema rangiranju CPMIA Plastic news vodeći kineski proizvođač pomoćne opreme, a nalazi se među prvih 10 proizvođača na svetskom tržištu.  Proveren kvalitet, povoljne cene, širok spektar opcija, jednogodišnja garancija i kompletna tehnička podrška glavni su razlozi uspeha SHINI opreme i na našem tržištu u proteklih 10 godina koliko zastupamo ovu kompaniju.

Kako bismo maksimalno skratili rok isporuke SHINI opreme, formirali smo lager koji možete preuzeti na linku ispod teksta. Zvezdicom su označeni uređaji koji su odmah spremni za isporuku i po posebno povoljnim cenama. Stanje lagera je podložno promenama, tako da ako na listi ne vidite uređaj za koji ste zainteresovani, molimo kontaktirajte nas da proverimo aktuelno stanje. Naravno, sve uređaje iz naše kompletne ponude uvek možete naručiti, sa rokovima isporuke od par nedelja.

Preuzmite katalog: 

LAGER mašina za brizganje HAITIAN za brzu isporuku

Novo u našoj ponudi- lager HAITIAN brizgalica, odmah spremnih za isporuku

Akcija mašina za brzu isporuku sa našeg lagera je zvanično završena- svih 7 mašina je prodato. Zahvaljujemo se našim kupcima na poverenju koje su nam ukazali.

Iako je naša akcija završena, Haitian u ovom momentu raspolaže lagerom koji broji oko 150 mašina spremnih za isporuku. Na lageru su mašine serija MARS II, MARS II eco, JUPITER II, VENUS II i ZERES, sila zatvaranja od 60 do 1080 tona.  

Za detaljnije informacije,  kontaktirajte nas na +381 21 60 43 821  ili putem office@plastma.net.