Pomoćna oprema SHINI

Kompanija SHINI je osnovana 1969.god. sa sedištem u Taipeiju naSHINI sedište
Tajvanu.

Početkom devedesetih kinesko tržište prerade plastike počinje se intenzivno razvijati. U Shiniju prepoznaju potencijal tako velikog tržišta i donose stratešku odluku o početku proizvodnje u Kini. Otvaraju se fabrike u Dongguanu, Pinghu i Ningbu. Vrlo brzo Shini postaje lider u proizvodnji pomoćne opreme za preradu plastike, ne samo u Kini, već i na svetskom tržištu. 

SHINI

Osnovne karakteristike opreme su visok kvalitet i pouzdanost u radu, štednja energije i atraktivan dizajn. Među Shinijevim kupcima su najpoznatije firme iz automobilske industrije (Toyota, BYD), elektronske industrije (Foxconn), proizvodnje uređaja za domaćinstvo (Sanyo, Siemens, Haier), itd.

Na Evropskom tržištu Shini je prisutan od kraja devedesetih, a 2009.god. u Poljskoj je otvoren logistički centar i centralni lager za Evropu (www.shinieurope.com).

Danas je Shini jedna od 10 vodećih svetskih kompanija za proizvodnju pomoćne opreme za industriju plastike, sa predstavništvima na svim kontinentima, 13 kompanija u svom sastavu i proizvodnim kapacitetima koji se mere u desetinama hektara fabričkog prostora.

Samo jedna od Shini fabrika, Shini Pinghu, prostire se na više od 404.000 m2 i smatra se najvećom fabrikom za proizvodnju pomoćne opreme na svetu, sa oko 1,000 zaposlenih i godišnjom proizvodnjom u vrednosti od 16, 3 miliona USD.

PLASTMA d.o.o. je zastupnik Shini-ja za bivšu Jugoslaviju od 2004.god.

Kratak pregled SHINI ponude pogledajte na linku ispod