Mlinovi za plastiku

mlin za plastiku, mlinovi za plastiku SG-16N/20N sporohodni, zvučno izolovani mlinovi za plastiku

SG-16N/20N (Shini Granulator, low Noise) pogodni su za usitnjavanje ulivaka od brizganja, kao i za postavljanje odmah pored mašine za brizganje. Poseduju opcije automatizovanog transporta samlevenog materijala koji se odmah može vratiti u proces prerade. Isporučuju se u izvedbi sa ravnim ili razmetnutim rotorima (kod ravnih rotora rotirajući nož je iz jednog komada celom dužinom rotora, a kod razmetnutog rotora noževi su iz segmenata, zakrenuti jedan u odnosu na drugi). Manje brzine rotora osiguravaju nesmetan, kontinuiran rad, ujednačeno mlevenje i manje stvaranje prašine. Uglavnom se koriste za usitnjavanje ulivaka od brizganja, a pogodni su za postavljanje odmah pored mašine za brizganje. U ponudi je 8 modela, kapaciteta od 35 do 135 kg/h.

Preuzmite katalog: Sporohodni mlinovi SG-16N 16D 20N.pdf

Saznajte više o prednostima na linku Meet Shini auxiliary equipment - SG-16N_20N.pdf

SG-23E/30E/36E ekonomik mlinovi bez zvučne izolacije

Obično se koriste kao centralni mlinovi za usitnjavanje otpadne plastike i škarta nastalog u procesu brizganja.mlin za plastiku Odlikuje ih optimizovana struktura, jednostavno rukovanje i brza zamena noževa, kao i vrlo pristupačne cene. Rotori sa razmetnutim noževima su posebno pogodni za zahvatanje i sečenje, čime je značajno povećana efikasnost i smanjena potrošnja energije. U ponudi je 7 različitih modela, izlaznog kapaciteta od 90 do 800kg na sat. 

Preuzmite katalog: SG- 23E 30E 36E ekonomik mlinovi.pdf

 

 

SG-23/30/36 zvučno izolovani mlinovi za plastiku 

Zvučno izolovani mlinovi za plastiku serije SG-23/30/36 se obično koriste kao centralni mlinovi za usitnjavanje otpadne plastike i škarta nastalog u procesu brizganja. Razmetnut dizajn rotora sa noževima omogućava lako zahvatanje i lagano usitnjavanje plastike različitih sastava, što značajno smanjuje i potrošnju energije. Konstrukcija mlinova je maksimalno optimizovana, a rukovanje i održavanje je izuzetno jednostavno. U ponudi je širok izbor mlinova razlicitih dimenzija ulaznog otvora i snage motora, što možete pogledati u katalogu ispod. 

Preuzmite katalog: Zvučno izolovani centralni mlinovi SG-23 30 36.pdf

 

SG-43 zvučno izolovani mlinovi za plastiku, velike snage 

Zvučno izolovani mlinovi za plastiku iz serije SG-43 (Shini Granulator, širina ulaznog otvora 43 cm) obično se koriste kao centralni mlinovi za usitnjavanje otpadne plastike i škarta nastalog u procesu brizganja, duvanja ili ekstruzije. Koriste se pogonski elektromotori velike snage, radne komore su velikih dimenzija, a povećan je i izlazni kapacitet. Konstruktivna rešenja rotora i ugao postavljanja noževa obezbeđuju visoku efikasnost u radu i nizak nivo buke. U ponudi je dva modela, sa opcijom poručivanja motora veće snage, izlaznih kapaciteta od 800 do 1000 kg na sat. 

Preuzmite katalog:SG-43.pdf

 

SG-50 zvučno izolovani mlinovi za plastiku, velike snage

Zvučno izolovani mlinovi za plastiku iz serije SG-50 (Shini Granulator, širina ulazne komore 50 cm) koriste se kao centralni mlinovi za usitnjavanje otpadne plastike i škarta nastalog u procesu brizganja, duvanja ili ekstruzije. Odlikuje ih optimizovana struktura, jednostavno rukovanje i brza zamena noževa. Koriste se pogonski elektromotori velike snage, radne komore su velikih dimenzija i velikog izlaznog kapaciteta. Konstruktivna rešenja rotora i ugao postavljanja noževa obezbeđuju  visoku efikasnost u radu i nizak nivo buke. U ponudi je dva modela, kapaciteta od 800 do 1200 kg na sat.

Preuzmite katalog:Sound-proof Central Granulator SG-50.pdf

 

SG-70 zvučno izolovani mlinovi za plastiku, velike snage

Zvučno izolovani mlinovi za plastiku iz serije SG-70 (Shini Granulator, širina ulazne komore 70 cm) se obično koriste kao centralni mlinovi za usitnjavanje otpadne plastike i škarta nastalog u procesu brizganja, duvanja ili ekstruzije. Odlikuje ih optimizovana struktura, jednostavno rukovanje i brza zamena noževa. Koriste se pogonski elektromotori velike snage, uz radne komore velikih dimenzija i izuzetno velik izlazni kapacitet. Konstruktivna rešenja rotora i ugao postavljanja noževa osiguravaju visoku efikasnost u radu i nizak nivo buke. U ponudi je dva modela, kapaciteta od 1300 do 1800 kg na sat.

Preuzmite katalog:Central Granulator SG-70.pdf

 

SGF mlinovi za foliju

Namenjeni su za recikliranje plastičnog filma, koji se doprema u obliku rola (namotani na kalem). Odlikuje ih jednostavno rukovanje, izvrstan kvalitet rada i kompaktna izvedba. Neograničena mogućnost kontinuiranog podešavanja brzine (bez stepenovanja) smanjuje prašinu, buku i trošenje noževa.

Preuzmite katalog: Mlin za foliju SGF.pdf