Vertikalne brizgalice TAYU

TAYU headquartersKompanija TAYU Machinery Co.,Ltd  (www.tayu.cn) jedan je od vodećih kineskih proizvođača vertikalnih mašina za brizganje. Sa dva velika proizvodna pogona u Kini (Zhejiang Hangzhou i Guangdong Dongguan) i mrežom agenata širom sveta, kompanija je prvenstveno usmerena na istraživanje, razvoj i proizvodnju mašina za vertikalno brizganje plastike, bakelita, silikona i gume.

TAYU poseduje zastupništva u više od 20 zemalja sveta (između ostalih, u Nemačkoj, Japanu, Indiji, Indoneziji, Iranu, Brazilu, a sada i na našim prostorima). Neki od najpoznatijih klijenata ove kompanije su Siemens, Johnson Electric, Second Automobile Group, Leoni i Honeywell (Nemačka), Panasonic, Toshiba i Nishikawa (Japan), kao i AAC, FAW Group, ABB, China National Petroleum i Midea Group iz Kine.

Saradnja sa stručnjacima nemačke kompanije DEMAG rezultirala je razvojem vertikalnih brizgalica unapređenog dizajna i visokog kvaliteta. Kompaktna vertikalna konfiguracija omogućava lak pristup kalupu, brzo umetanje delova i značajnu uštedu radnog prostora. Ugrađene komponente svetskih proizvođača (Bosch, Yuken, Omron), široka ponuda opcija (automatizovane linije, dodatna oprema, pogonski sistemi za uštedu energije) kao i višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti garantuju visok kvalitet krajnjeg proizvoda uz minimalna ulaganja.

Osnovni proizvodni program TAYU obuhvata tri serije vertikalnih brizgalica:

  1. Brizgalice potpuno vertikalnog dizajna-serija TY
  2. Brizgalice sa vertikalnim zatvaranjem bez vođica i horizontalnim ubrizgavanjem- serija TC
  3. Brizgalice sa horizontalnim ubrizgavanjem za proizvode većih gabarita- serija TK

Za svaki od modela u ponudi su izvedbe sa fiksnim, kliznim (1 ili 2 radne stanice) ili rotirajućim radnim stolom, kao i dvobojni modeli.
Svaki od modela dolazi sa punom garancijom, kao i tehničkom i servisnom podrškom u garantnom i vangarantnom periodu.

Pored tri osnovne serije, TAYU nudi širok spektar modela za posebne namene: mašine za preradu gume, silikona, bakelita i BMC, automatizovane IML dvobojne linije, vertikalne brizgalice sa spuštenim radnim stolom, potpuno električne vertikalne brizgalice, brizgalice za LED svetla sa automatskim povlačenjem proizvoda itd. 

Brošuru sa detaljnijim informacijama preuzmite na sledećem linku Vertikalne brizgalice TAYU

Pogledajte kako izgleda dvobojna IML linija za proizvodnju posudica na linku ispod

Preuzmite katalog: