O kompaniji HAITIAN

Kompanija HAITIAN (www.haitian.com) je osnovana 1966.god. u gradu Ningbo, Kina.

50 godina iskustva, liderska pozicija u oblasti energetski efikasnih tehnologija i najbolji odnos cene i kvaliteta doneli su Haitianu titulu najvećeg svetskog proizvođača mašina za brizganje plastike. 

Haitian

Ukupni prostorni kapaciteti

1.200.000 m2

Proizvodni kapaciteti

700.000 m2

Broj zaposlenih

5.100

Broj isporučenih mašina u 2016

29.500

Ukupan profit u 2016

1.176 miliona USD 

Osnovne serije mašina za brizganje plastike koje Haitian nudi su: 

Serija PLUTO- klasične hidraulične mašine za brizganje, pouzdan kvalitet  po povoljnim cenamaHaitian

Serija MARS II- štedljive, servo-hidraulične mašine za brizganje. 4 patenta iz oblasti energetski efikasnih tehnologija, Best –seller kompanije Haitian, 120.000 jedinica prodato širom sveta

Serija JUPITER II- hidraulične mašine za brizganje sa dve kalupne ploče za proizvode većih gabarita. Najveća brizgalica trenutno na svetu je iz ove serije- JUII 66.000 kN

Serija IAPETUS- dvokomponentne-dvobojne hidraulične mašine za brizganje plastike


U saradnji sa stručnjacima iz kompanije 
Zhafir, nemačke podružnice Haitian grupe, razvijene su tri serije električnih mašina, uz praćenje Haitian strategije najboljeg odnosa cene i kvaliteta:

Serija VENUS II- potpuno električne mašine za brizganje, velike brzine i preciznosti

Serija ZERES- hibridne mašine za brizganje, sve prednosti električnih brizgalica uz povoljniju cenu

Serija MERCURY- potpuno električne mašine za najkompleksnije tehnološke zahteve

HaitianPosebnu  pažnju Haitian posvećuje evropskom tržištu, kao tehnički najrazvijenijem i najzahtevnijem. Haitian je oformio mrežu komercijalnih i servisnih zastupnika u gotovo svim evropskim zemljama i otvorio proizvodni i logistički centar HAITIAN INTERNATIONAL GERMANY u Nemačkoj (www.haitiangermany.com).

Pored mašina za brizganje, Haitian International u svom sastavu poseduje kompanije specijalizovane za proizvodnju patentiranih servo motora, robota, električnih viljuškara itd- Haitian Drive- Hilectro, kao i CNC mašina za obradu metala-Hision. 

Plastma je ovlašćeni zastupnik Haitiana od 2002. godine. Za to vreme ostvarili smo zavidne rezultate: više od 500 isporučenih Haitian brizgalica na području Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije i Slovenije.

Kratko predstavljanje kompanije Haitian International pogledajte na linku ispod
Preuzmite katalog: