Transporteri (usisavači) granulata

SAL jednodelni transporter granulata

SAL-330~460 automatski transporteri granulata rade na principu vakuumskog transporta, a sastoje se od pogonskog elektromotora, upravljačkog panela i prijemnog koša za granulat, integrisanih u kompaktnu celinu. Odlikuje ih efikasan i kontinuiran transport, nizak nivo buke i dug radni vek.Pogodni su za montažu na koš mašine ili na protočnu sušaru, a najbolje rezultate postižu pri transportu originalnog granulata. Kapacitet transporta ove serije kreće se od 200 do 300 kg na čas. Imaju mogućnost promene smera elektromotora u funkciji automatskog čišćenja sita, kao i alarm za nedostatak materijala. SAL- 330 i 360 modeli koriste monofazne, a SAL-430 i 460 trofazne pogonske elektromotore. 

Preuzmite katalog: Automatski transporter granulata SAL sr.pdf

SAL-U jednodelni transporter granulata

SAL-U su jednodelni transporteri granulata ( "Euro" dizajn), sa prijemnim košem od nerđajućeg čelika, vrlo tihim pogonskim elektromotorom i odvojivim upravljačkim panelom. U odnosu na standardne SAL jednodelne transportere, nude širi spektar dodatnih opcija i modela različitih karakteristika (toplotno izolovani modeli, modeli sa foto ćelijom..). 

 

Preuzmite katalog:SAL-U.pdf

 

SAL-G dvodelni transporter granulata

Sastoje se od pogonskog dela sa upravljačkim panelom i odvojenog prijemnog koša koji se montira direktno na mašinu ili sušaru. Uglavnom služe za transport granulata na veće daljine. SAL-700G ima monofazni elektromotor, a SAL-800G trofazni. Serija SAL-900G/900G2 se koristi za snabdevanje dva odvojena potrošača. Kapacitet transporta za ovu seriju kreće se od 300 do 700 kg/h.

Preuzmite katalog: Dvodelni transporteri granulata SAL-G.pdf

SAL-UG vakuum transporter granulata

Opremljeni su jačim pogonskim elektromotorima, poseduju veči kapacitet transporta i služe za transport materijala na veće udaljenosti (do 100m). Dostupne su i izvedbe za transport praškastih materijala, kao i posebni filteri i dodatna oprema kod transporta regranulata zasićenog prašinom. Serija se sastoji od više modela opremljenih vakuum duvaljkama snage od 1 do 20 KS, sa kapacitetima transporta od 300 do 2000 kg/h. Kapacitet transporta je obrnuto proporcionalan udaljenosti, tako da se kod kraćih rastojanja postižu kapaciteti veći od 2500 kg/h.

Preuzmite katalog:Separate-vacuum Hopper Loaders - SAL-UG.pdf

SAL-UG 122/124 višestanični transporter granulata

Ovi modeli transportera granulata opremljeni su duvaljkama visokog pritiska i do četiri prijemna koša SHR-U-S. Namenjeni su za transport granulata na velike udaljenosti i za snabdevanje dva ili četiri potrošača istovremeno. Mogu se koristiti uz različite modele sušara i dozatora.

Preuzmite katalog: Multi-station-Hopper-Loaders-SAL-UG122124.pdf

VL venturi transporter

Venturi transporteri za transport granulata koriste struju komprimovanog vazduha. Pritisak vazduha se kreće oko 5-6 bar. Imaju primenu pri transportu malih količina materijala, npr. transport masterbača u spremnik dozatora.

Preuzmite katalog:VL.pdf

SRV transporter praškastih materijala

SRV transporter je namenjen za vrlo precizan transport praškastih materijala. Posebno je pogodan za primenu u okviru pneumatskog sistema za transport pri različitim uslovima transporta i različitim pritiscima.

Preuzmite katalog: Rotary Valve - SRV.pdf