Pomoćna oprema SHINI

Kompanija SHINI je osnovana 1969.god. sa sedištem u Taipeiju na Tajvanu.

Početkom devedesetih kinesko tržište prerade plastike počinje se intenzivno razvijati. U SHINI-ju prepoznaju potencijal tako velikog tržišta i donose stratešku odluku o početku proizvodnje u Kini. Otvaraju se fabrike u Dongguanu, Pinghu i Ningbu. Vrlo brzo SHINI postaje lider u proizvodnji pomoćne opreme za preradu plastike, ne samo u Kini, već i na svetskom tržištu. 

Osnovne karakteristike opreme su visok kvalitet i pouzdanost u radu, štednja energije i atraktivan dizajn. Među SHINI-jevim kupcima su najpoznatije firme iz automobilske industrije (Toyota, BYD), elektronske industrije (Foxconn), proizvodnje uređaja za domaćinstvo (Sanyo, Siemens, Haier), itd.

Na evropskom tržištu SHINI je prisutan od kraja devedesetih, a 2009.god. u Poljskoj je otvoren logistički centar i centralni lager za Evropu (www.shinieurope.com).

Danas je SHINI jedna od 10 vodećih svetskih kompanija za proizvodnju pomoćne opreme za industriju plastike, sa predstavništvima na svim kontinentima, 13 kompanija u svom sastavu i proizvodnim kapacitetima koji se mere u desetinama hektara fabričkog prostora.

Samo jedna od SHINI fabrika, Shini Pinghu, prostire se na više od 404.000 m2 i smatra se najvećom fabrikom za proizvodnju pomoćne opreme na svetu, sa oko 1,000 zaposlenih i godišnjom proizvodnjom u vrednosti od 16, 3 miliona USD.

 

PONUDA POMOĆNE OPREME


Dozatori i mešači

Mlinovi

Sušare

Temperirala

Transporteri

Roboti za ulivke
Preuzmite katalog: